Registratie en login

EBMPracticeNet is vrij toegankelijk. Sedert  12 september 2013 is een registratie op belgium.be nodig om van de richtlijnendatabank gebruik te kunnen maken.
Om toegang te verkrijgen dient u via de portaalsite belgium.be een gebruikersnaam en paswoord aan te vragen volgens de onderstaande procedure. Die kunt u ook gebruiken voor andere toepassingen van belgium.be en eHealth. Indien u al geregistreerd bent op belgium.be voor een andere toepassing, dan is het niet nodig dit nog een tweede keer te doen.
Procedure :
Sluit uw kaartlezer aan en steek de elektronische identiteitskaart (EID) in voor u de browser opent (bij voorkeur Internet Explorer, Chrome of Safari). Hou uw PIN-code bij de hand en klik hier om u te registreren. Volg de procedure « Aanmelden met eID voor de doelgroep burger ». Maakt u een gebruikersnaam en paswoord aan met de optie « Mijn aanmeldmogelijkheden » 
Met uw gebruikersnaam en paswoord kunt u daarna inloggen op de site ebmpracticenet.be via de knop  “aanmelden” bovenaan het scherm. U kan ook inloggen met uw eID.